Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion 'a descins' la sediul AEP pentru a cere lămuriri: 'Dacă nu trece chestiunea asta, diaspora nu va putea vota' / Se anunță proteste

Facebook
George Simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulţi susţinători ai partidului, unde a anunţat că solicită o întâlnire "urgentă" a AEP, Institutului Naţional de Statistică şi MAI cu privire la numărul de senatori şi deputaţi în viitoarea legislatură şi situaţia secţiilor de vot la alegerile europarlamentare şi a votului prin corespondenţă.

"O întâlnire urgentă între AEP, Institutul Naţional de Statistică, Ministerul de Interne să ne lămurească dacă rămân tot atâţia deputaţi şi senatori şi mai trebuie modificată legea ca să avem secţii de vot la europarlamentare şi prin corespondenţă. E un proiect în Camera Deputaţilor, dacă nu trece chestiunea asta, diaspora nu va putea vota prin corespondenţă şi secţii noi mari în momentul ăsta nu sunt pentru procedură", a explicat Simion.

El a adăugat că protestele AUR vor continua la ANRE şi, ulterior, la Ministerul Energiei.

"Noi continuăm protestele noastre. (...) Hai să vedem dacă la Energie, la ANRE mai întâi, găsim pe cineva. Astăzi este ziua când dăm trezirea în instituţiile publice", a transmis liderul AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.