Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, discurs alături de Giorgia Meloni pe care a numit-o 'leoaica Europei': Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen VIDEO

AUR
george simion și giorgia meloni

Președintele AUR, George Simion, s-a aflat în acest final de săptămână în Italia, acolo unde partidul Fratelli d'Italia condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, a organizat un eveniment politic.

George Simion s-a adresat celor peste zece mii de conservatori europeni prezenți la Roma în cadrul panelului „Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european”.

Liderul AUR și-a început discursul spunându-le celor prezenți că „vom câștiga următoarele alegeri europene din România.

„Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia”, a afirmat Simion, preizând că actuala șefă a Comisiei Europene nu este un model politic.

„Împreună trebuie să fim mândri că suntem latini și trebuie să redăm gloria civilizației noastre. Europa are rădăcini latine și rădăcini creștine.

Europa noastră este plină de bogăție și atât de multă frumusețe. Modelul nostru politic nu este Romano Prodi, nu este Elly Schlein, nu este Frans Timmermans, nu este Ursula von der Leyen.

Împreună cu liderul vostru, care este leoaica Europei, împreună cu guvernul dumneavoastră, vrem să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, a spus George Simion în discursul susținut.

La eveniment au participat liderii grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, dar și personalități internaționale precum fondatorul Tesla, Elon Musk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.