Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, după ce a fost testat anti-drog: 'Au fost mulți care au venit beți în plen și primesc 10.000 de euro pe lună'

george simion

George Simion a fost provocat să efectueze un test anti-drog pentru a demonstra tuturor că nu consumă nici un fel de substanță interzisă. Președintele AUR a demonstrat că este negativ la 10 tipuri de droguri, după ce specialiștii i-au analizat mostrele biologice.

„Test anti-drog, urină, pentru că se dau rezultatele în 10-15 minute. Mă supun la orice test. Negativ, la 10 substanțe. Cei de la Obregia sunt singurii acreditați pentru astfel de teste. Mi-au zis mulți că am făcut o prostie, că putea să iasă fals pozitiv. Dar să facă și ceilalți. Nu am nimic de ascuns, dacă aveam ceva de ascuns, mă eliminau până acum ăștia.

Nu am consumat niciodată droguri, nici în copilărie, nici în facultate. Am crescut la Bobocica. Bă dă-mi și mie 5.000 să-mi iau o bilă. Mai ales la Răcari, Dristor, descriu aici începutul anilor 2000. Eu eram mai înțepat de mic. O țigară de tutun în clasa a 4-a, avea tata niște tutun pe masă. Am deschis o țigară, am văzut că nu e nicio treabă. Stupefiante niciodată. Dar am colegi care recunsoc că folosesc în mod uzual, alții nu recunosc, deși sunt unii care spun că i-au văzut. Multe vieți au fost distruse de acest flagel din ce în ce mai mare, intră foarte multe droguri la noi în țară, sunt rețele patronate de la cel mai înalt nivel, procurori, judecători, politiști, girează traficul de droguri. Întrebați jumătate din taximetriști care sunt străzile de unde poți să îți iei droguri și ei te duc, sub protecția poliției.

Au fost mulți care au venit beți în plen și primesc 10.000 de euro pe lună. A fost un deputat USR care a recunoscut că el, recreativ, fumează periodic. Am suficientă experiență cât să îmi dau seama de mirosul de marijuana. Am mai trecut pe holuri și am simțit mirosul”, a declarat George Simion la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.