Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion: Este timpul ca în România cei care taie facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori”

AUR
George Simion

Președintele AUR, George Simion, a subliniat, în cadrul Summitului Antreprenorilor Români, că este timpul ca în România cei care emit facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori și a pledat pentru normalitate, care, în viziunea sa, înseamnă un singur control pe an din partea instituțiilor statului român. Acesta a afirmat că AUR își propune să câștige guvernarea și să guverneze în interesul românilor.

„Cred că este timpul ca în România să avem o schimbare de mentalitate. Cred că este timpul ca în România cei care taie facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori. Și este timpul să ajungem la o normalitate. Tocmai de aceea vă mulțumim că ați venit în număr atât de mare la invitația noatră.

Avem Summitul Antreprenorilor Români și totodată lansăm organizația oamenilor de afaceri a AUR. Nu promitem nimic astăzi. Au venit mulți, s-au vopsit în diferite culori, s-au erijat în apărători ai capitalului românesc și au ajuns exact distrugătorii capitalului românesc.

Noi pledăm pentru normalitate și în țara noastră normalitate înseamnă un singur control pe an din partea instituțiilor statului român. Înseamnă creditare în condiții avantajoase pentru afacerile autohtone care nu exportă capitalul. Și mai înseamnă ceva care e trecut în Constituție și nu se respectă: egalitate de șanse. Astăzi, IMM-urile, ăștia mici, voi, plătiți taxe de șase ori mai mult decât o multinațională și lucrul acesta nu e corect. De aceea, AUR vrea ca anul viitor, prin alegeri democratice, să câștige guvernarea și să guverneze în interesul românilor”, a spus președintele AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.