Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion îi răspunde liderului PNL: 'Domnul Cîţu nici măcar nu ştie să-şi gestioneze partidul'

smartradio.ro
George Simion AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat marți, la Parlament, că jandarmii nu au atribuții în scoaterea parlamentarilor din sala de plen, după ce liderul PNL Florin Cîţu a zis că trebuie luate măsuri foarte dure pentru sancţionarea unor gesturi precum cel de luni, când ministrul Energiei a fost bruscat.

"Domnul Cîţu ar trebui să mai citească legile acestei ţări, să ştie atribuţiile fiecărei instituţii. Domnul Cîţu nici măcar nu ştie să-şi gestioneze partidul. De vreo lună şi ceva nu e în stare să numească un ministru. (...) Domnul Cîţu nu are ce căuta la conducerea PNL", a spus Simion. adăugat deputatul.

El a mai susţinut că nu ar fi deranjat dacă ar primi o sancţiune pe linie parlamentară. "Nu m-ar deranja, i-ar deranja pe orfanii pe care îi ajut. Eu donez 90% din indemnizaţia de parlamentar şi îi îndemn şi pe alţii să facă la fel. (...) De dimineaţă au venit foarte multe semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. (...) Îi provocăm frisoane lui Klaus Iohannis cu această strângere de semnături. Aproape în două zile sper să ajungem la un milion de semnături ", a susţinut deputatul.

Liderul AUR a menţionat că, dacă va fi citat, se va prezenta la Parchet: "Sigur, Merg. Le arătăm imaginile şi să facem procesul etapei, adică să analizăm aşa cum încetinitorul ce s-a întâmplat acolo. (...) Eu nu am lovit pe nimeni. Trebuie să facem o lege pentru spaţiul privat, pentru că eu sunt mai familiar, aşa, cu oamenii, dar alţii sunt mai puţin prietenoşi", a afirmat Simion.

Parchetul General a anunţat marţi că s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, în legătură cu incidentul de luni din Parlament, când deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, l-a agresat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.