Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion: Ne luptăm cu clanurile interlope din Ilfov, ne luptăm cu blatul politic Thuma-Pandele

Credit Photo: Alexandru Ștefan Făsui
george simion

„Ne luptăm cu clanurile interlope din județul Ilfov, ne luptăm cu blatul politic Thuma-Pandele”, spune liderul AUR, George Simion, la depunerea candidaturilor Alianței în județul Ilfov.

„Depunem astăzi candidatura la Consiliul Județean a lui Sergiu Mihalcea și o listă de consilieri județeni deschisă de Adrian Roman, cu un mesaj clar, ne luptăm cu clanurile interlope din județul Ilfov, ne luptăm cu blatul politic Thuma-Pandele.
Florentine, venim după tine! Este timpul ca cineva să se mențină curat în peisajul poltiic românesc și să conteste această dominație a mafiei imobiliare care a acaparat și Bucureștiul, și sectoarele Bucureștiului și Primăria Capitalei, după cum ați văzut, de la Nicușor Dan până la soția domnului Pandele”, spune George Simion.

El anunță că în următoarea perioadă se va concentra în zona Capitalei.

„O să avem o lună și ceva de luptă împotriva lui Florentin Pandele, îl anunț de pe acum să oprească mișmașurile, combinațiile atât de specifice lui. O să merg mai puțin în țară și o să rămân mai mult în zona București-Ilfov, care trebuie să devină o metropolă cu adevărat. În momentul ăsta, toate lucrurile sunt blocate din punct de vedere administrativ, pentru că le convin foarte mult baronilor de București-Ilfov, Thuma și Pandele”, încheie Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.