Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, replică ironică pentru Kelemen Hunor: 'Normal că vom câștiga alegerile, v-ați trezit ultimul'

george Simion

Preşedintele AUR George Simion a declarat duminică, la Prima News, că UDMR a bătut public palma cu guvernanţii și nu era interesată să semneze moţiunea de cenzură și că liderul maghiar Kelemen Hunor „s-a trezit ultimul” că AUR va câștiga la europarlamentare.

  • “UDMR a bătut palma public cu Marcel Ciolacu. UDMR are prefecţi, subprefecţi, şefi de deconcentrate, secretari de stat sau subsecretari de stat şi au spus că pe ei nu îi interesează. Domnul Kelemen Hunor a spus că AUR se spală, adică îşi spală imaginea. Noi ne spălăm întotdeauna. Că AUR va câştiga alegerile europarlamentare, doh, normal, domnule Kelemen Hunor, v-aţi trezit şi dumneavoastră acum ultimul. E evident că românii s-au săturat de aceste partide”, a mai afirmat Simion, conform news.ro.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat recent că Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) va fi marea câştigătoare la alegerile europarlamentare de anul viitor, urmând să se claseze pe locul doi după PSD. Kelemen Hunor a mai afirmat că după accederea în Parlamentul European, AUR va face parte din grupul conservatorilor şi unde va intra într-un proces de curăţare şi de spălare.

Alo, băieţii de la USR, daţi-vă jos de pe trotinetă!

“Noi am fi vrut să avem o opoziţie unită care să acceseze pârghiile unei opoziţii unite, dar se vede treaba că cei de la USR nu au ştiut să facă guvernarea şi nu ştiu să facă nici opoziţie. Ultima oară când s-a depus o moţiune de cenzură am reuşit să îl dăm pe Florin Vasile Cîţu. Noi am fi vrut să facem acelaşi lucru, să îl dăm jos pe Marcel Ciolacu. Am strâns semnături pe lângă 40 de parlamentari AUR şi din rândul a 12 parlamentari neafiliţi. Aveam 52 de semnături pentru moţiunea de cenzură şi am mers către cei de la USR. Pentru o moţiune de cenzură este nevoie de 117 semnături. Cei de la USR au spus noi nu semnăm cu extremiştii şi nu vom face asta niciodată. Alo, băieţii de la USR, daţi-vă jos de pe trotinetă şi o să vedeţi că aţi mai semnat cu noi şi l-am dat jos pe Vasile Cîţu. Asta a fost surpriza, asta a fost şocul, asta trebuie să facă un partid de opoziţie, să critice guvenarea”, a mai declarat George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.