Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion s-a răcorit și dă afară un deputat din AUR. Probleme mari privind autoritatea în partid

hotnews.ro
george simion aur

Liderul AUR, George Simion, a anunțat că deputatul Călin Balabaștiuc va fi exclus din partid pentru că nu a fost prezent la votul privind la Legea privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie.

”Legea a fost depusă la dispoziția Secretariatului General la terminarea ședinței de miercuri, nu cum era de obicei, lunea, la începutul săptămânii următoare privând opoziția, așa mică cum este ea, de posibilitatea de a ataca la CCR. Site-uri apropiate de PSD dezinformează și spun că nu am atacat la CCR.

Numărul nostru este cel pe care îl vedeți aici, iar subterfugiul la care a apelat coaliția punând la dispoziția SGG, miercuri, imediat după ședință, este fără precedent. Vrem să anunțăm că în viitoarea majoritate parlamentară, AUR va abroga PLX 145. Toți colegii mei au votat împotriva acestei legi anti-naționale și anti-creștine.

Fără motiv, unul dintre deputații AUR nu a fost la vot, domnul deputat Călin Balabaștiuc. Pentru că nu a fost prezent la vot vom propune excluderea lui din partidul AUR, cu riscul de a avea un deputat în minus”, a explicat George Simion.

George Simion nu a pomenit totuși nimic de deputații AUR Dan Tănasă, Gianina Șerban și Raisa Enachi care au votat cot la cot cu USR, PNL și PSD în Comisia pentru egalitate de șanse între femei și bărbați, Aviz fără de care proiectul de lege nu putea ajunge în plen și votat.

Acesta este un semn că Simion a cam scăpat hățurile din mână în partid și are zone de care nu se poate atinge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.