Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion se teme de autoritățile române

Inquam Photos / George Calin
George Simion

Liderul AUR, George Simion, a declarat luni seară, la Antena 3, că se teme pentru siguranța sa fizică și pentru unele acțiuni ale autoritățile din România, după ce acesta afirma că nu exclude să fie „eliminat fizic” în scandalul presupuselor întâlniri pe care nimeni nu le-a probat cu serviciile secrete rusești.

„Eu cer servicilor de informații românești, legat de persoana mea, legat de toate persoanele de la nivelul conducerii AUR, legat de toți politicienii cu funcții de conducere în România în momentul acesta, să spună cine sunt agenți străini. Îi rog să facă această cercetare și să iasă public", a declarat George Simion.

„Mă tem pentru siguranța mea fizică și pentru unele acțiuni ale autorităților românești, pornind de la cazul în care am fost luat cu mascații, eu președinte de partid, la două noaptea, sub pretextul că aveam carnetul suspensat din Piața Victoriei, din fața Guvernului României, în timp ce se uitau mulți pe pagina mea de Facebook. O acțiune ilegală pentru care am depus plângere penală și aștept să soluționeze cumva autoritățile statului român”, a adăugat liderul AUR.

Simion a adăugat că primește „sute de amenințări din zona USR” dar nu crede că amenințările respective sunt reale.

„Nu am avut informații despre George Simion”

Fostul director adjunct al SIS din Republica Moldova în perioada 2015-2018, Ruslan Munteanu, a declarat luni seară, la Antena 3, că serviciul de informații nu a primit în respectiva perioadă informații compromițătoare despre George Simion.

El a adăugat că declararea lui Simion ca persoană indezirabilă în Republica Moldova s-a făcut la inițiativa Ministerului de Interne. „Anumite persoane erau deranjate de valul sporit al miscarii unioniste”, a spus fostul adjunct SIS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.