Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion sună mobilizarea: 'Primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt'/ AUDIO

George Simion

Liderul AUR George Simion sună mobilizarea printre membrii săi, făcând un apel către aceștia să-i primească pe toți în partid, „indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt”.

„O să fie o perioadă agitată, trebuie să ne batem pentru locurile noastre în secțiile de vot. Așa că o să vă rog pe fiecare dintre voi  să dăm drumul, ca adversarii noștri să se între „cine sunt ăștia” și să li să facă pielea ca de găină. AUR primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt, țineți-i sub monitorizare, dar primiți-i pe toți (...) pentru că avem nevoie să batem PSD, PNL la final. Ăsta este obiectivul numărul unu pentru care trebuie să luptăm”, este mesajul transmis de liderul AUR, conform unei înregistrări audio intrată în posesia STIRIPESURSE.RO.

De furia lui George Simion nu scapă nici Ilan Laufer, până mai ieri tovarăș de drum în cadrul Alianței AUR. Pe acesta îl numește ”cocotă masculină”.

Reamintim că două partide componente ale Alianței AUR au anunțat că părăsesc blocul politic: Forța Identității Naționale condus de Ilan Laufer și Alianța Național Țărănistă condusă de Radu Ghidău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.