Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion: 'O să strângem semnături pentru suspendarea președintelui dacă se încăpățânează să vină tot cu Florin Cîțu'

AUR
George Simion

George Simion, co-președintele AUR, susține că partidul pe care îl reprezintă o să strângă semnături pentru demiterea președintelui, dacă Iohannis îl va nominaliza tot pe Florin Cîțu pentru funcția de premier (n. r.: asta în scenariul în care Guvernul cade la moțiunea de cenzură).

„Cu siguranță guvernul o să cadă. Mă bazez pe frica pe care politicenii o au. Au ieșit foarte mulți oameni în stradă sâmbătă. Va fi nominalizat alt premier. PSD ar trebui să nominalizeze un premier, au luat locul I la alegeri. Probabil Klaus Iohannis procesează mai greu, a avut timp să proceseze mesajul nostru. AUR nu pleacă niciunde, am venit cu o propunere de guvern de specialiști. Menținem propunerea Călin Georgescu. (...) Noi cei de la AUR luăm lucrurile pas cu pas. Prima dată trebuie să-l demitem pe Florin Cîțu. Dacă se încăpățânează Klaus Iohannis să vină tot cu Cîțu, o să strângem semnături pentru suspendare. Sută la sută guvernul cade, am reușit cu mitingul de sâmbătă", a spus George Simion, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.