Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - George Simion: Terorist e Florin Cîțu pentru că asasinează economia. Parlamentarii AUR vor vota moțiunea de cenzură

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților George Simion

Copreședintele AUR, deputatul George Simion, a criticat miercuri, la Antena 3, acțiunile premierului Florin Cîțu și ale șefului statului Klaus Iohannis în pandemie.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre certificatul de imunitate care va fi introdus în Uniunea Europeană: Valabilitate, cost, tipuri de teste și vaccinuri acceptate

„Parca suntem intr-un film prost care nu se mai termina, vazandu-l pe Klaus Iohannis. Mască, distanțare. Toate aceste metode asa-zis stiintifice si-au dovedit esecul. Nu se intampla nimic. Romanii au respectat masurile de precautie, au fost disciplinati si cu toate astea au luat virusul. Sa persisti in eroare cand 15 tari UE au suspendat vaccinarea cu AstraZeneca...De unde stie Klaus Iohannis ca este ultimul val, i-a soptit o pasarea la Cotroceni?

Dl Citu cand a jurat pentru postul de premier a jurat pentru respectarea libertatilor si drepturilor fundamentale si ne trezim ca suntem numiti teroristi pentru ca punem la indoiala anumite lucruri. Am uneori impresia ca suntem tratati ca niste sclavi care suntem certati de Klaus Iohannis si Florin Citu, care ne spun ca nu mai avem voie sa punem la indoiala autoritatea. Stati asa, ca nu mai e dictatura, avem voie sa ne punem intrebari. Florin Citu e un mare terorist pentru ca asasineaza economia nationala”, a declarat George Simion.

El a adăugat că parlamentarii AUR vor vota moțiunea de cenzură anunțată de liderul PSD Marcel Ciolacu. „Cu siguranta vom vota o motiune de cenzură”, a afirmat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.