Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Stângă, președinte PNL Galați: 500 de membri ai organizației județene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta în formula liberală

george stanga presedinte pnl galati

George Stângă, președinte PNL Galați: 500 de membri ai organizației județene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta în formula liberală.

Liderii organizațiilor județene Galați ai PNL și PMP au decis să meargă sub aceeași umbrelă în cele 4 rânduri de alegeri care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Liderii PMP, Cristina Costandachi, președintele interimar al Partidului Mișcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinții Radu Pitu și Ioniță Oprea și toți membrii BPJ ai PMP au semnat astăzi adeziunile la PNL Galați.

Aproximativ 500 de membri ai Partidului Mișcarea Populară vin în echipa liberală pentru a întări rândurile în campania electorală care se apropie. PNL Galați reușește astfel să-și mărească echipa alături de oameni cu experiență politică și mai ales cu dorința de a aduce schimbarea în județul Galați.

„Vocea noastră începe să se facă tot mai mult auzită în rândul gălățenilor. Faptul că ne pasă de oameni, că le ascultăm nevoile și că ne dorim să le rezolvăm problemele sunt doar câteva dintre dovezile de respect pe care îl purtăm concetățenilor noștri. Aceeași voce a fost ascultată și de noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre și care au ales să vină în echipa PNL Galați pentru a consolida forța noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulți dintre ei îi cunosc deja și ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reușita noastră împreună. Le urez bun venit și îmi iau angajamentul să le fiu coleg și coechipier, înainte de a le fi președinte.” George Stângă, președinte filiala județeană PNL Galați.

Odată cu integrarea membrilor PMP Galați, în filiala județeană a PNL, se alătură si cei peste 10 consilieri locali din Mișcarea Populară.

Cristina Costandanchi, președinte interimar organizația județeană PMP Galați: Venim în echipa PNL Galați pentru că ne dorim continuitate. Au venit alături de mine peste 500 de membri ai PMP la nivel județean, întrucât considerăm că aici, la PNL, putem să continuămpromovarea politicilorpro-europene, bazate liberalism economic și împreună putem să construim o echipă puternică. Suntem pregătiți de o campanie electorală care va presupune mult efort, multă muncă, însă ne bazăm pe experiența noastră și a colegilor liberali pentru că ne dorim cu toții să schimbăm o conducere care persistă de peste 30 de ani la Galați. Rămân un om al faptelor, nu al vorbelor. Așadar, astăzi, ne-am ales echipa alături de care vom construi și ne vom onora angajamentele în fața gălățenilor.

De ieri, PMP Galați se alătură inițiativelor PNL. Printre acestea și promovarea petiției “Ție nu ți-e sete de dreptate?”, un demers prin care liberalii gălățeni vor să determine autoritățile locale și județene de la conducerea Galațiului să reducă prețul la utilități, respective apă și canalizare, cu 40%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.