Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Ţucudean: 'Cu Norvegia trebuie să facem un meci bun din minutul 1 până în minutul 90'

www.digisport.ro
George Țucudean Viitorul Poli Iași

Atacantul George Ţucudean a declarat, miercuri, că naţionala României trebuie să facă un meci bun cu Norvegia din minutul 1 până în minutul 90 şi să nu joace bine doar o repriză, aşa cum a făcut cu Suedia, informeaz[ news.ro.

"Sunt două meciuri importante, grele, în care putem lua o opţiune foarte mare de a ne califica. Mă bucur că am terminat golgheter în Liga I şi mă bucur că sunt sănătos. Trebuie să facem un meci bun din minutul 1 până în 90, nu ca la cel din Suedia, nu am fost acolo, dar dacă începeam ca în a doua repriza, altul era rezultatul. Cred că inspiraţia de moment va face diferenţa la Oslo", a declarat Ţucudean la FRFTV.

Citește și: Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PSD: Se comportă exact ca CPEX -ul din PCR din 1989 după fuga lui Ceaușescu

El a spus că va rămâne la CFR Cluj. "Însă, dacă va fi o ofertă bună pentru mine şi pentru club, vom vedea. Intru în ultimul an de contract, dar important este să fiu sănătos. Nu ştii de unde sare iepurele".

În 7 iunie, la Oslo, prima reprezentativă a României va întâlni Norvegia, iar la 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare, în preliminariile Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.