Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Ţucudean s-a înscris ca Elită în Programul Doar Dinamo Bucureşti

www.digisport.ro
George Țucudean Viitorul Poli Iași

George Ţucudean, în prezent component al echipei CFR Cluj, s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti ca Elită, urmând să plătească 1948 de euro pe an, potrivit news.ro.

“George Ţucudean s-a înscris în ProgramDDB ca Elită. 1948 de euro pe an. RESPECT, GEORGE! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziţie mai puţin comodă, fiind jucătorul altei echipe. I-am cerut lui George permisiunea de a scrie despre intrarea lui în Programul Doar Dinamo Bucureşti. Mi-a răspuns fără ezitare: “Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susţin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubeşte fotbalul şi care ştie că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac. (…)Îi mulţumim lui George Ţucudean şi pentru sutele de bilete cumpărate pentru meciul virtual de luni seară!’”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Pe tricoul principal din sezonul următor vor fi trecute numele tuturor membrilor DDB (peste 5000 de nume), a precizat PCH. Pentru membrii de elită, numele va fi evidenţiat.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.