Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Țucudean nu va juca în meciul cu Maccabi Tel Aviv

www.mediafax.ro
România Suedia Țucudean

George Ţucudean (28 de ani) nu va evoua în meciul de miercuri seară, din manşa tur a preliminariilor Ligii Campionilor şi nici în următoarea etapă din Liga 1, cu Dinamo. Anunţul a fost făcut de antrenorul Dan Petrescu, înaintea jocului cu Maccabi Tel Aviv.

Citește și: SURSE - Viorica Dăncilă face acuzații EXPLOZIVE în CEX PSD: Dragnea și Codrin le dădeau primarilor ordin să nu vorbească cu mine

”Nu s-a antrenat, n-are teamă de nimic, dar nu-l băgăm. Nici sâmbătă cu Dinamo nu va fi. El s-a antrenat la sală până acum, dar una e la sală, alta pe teren”. În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. Ardelenii s-au impus cu 1-0, fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 28 de ani.

Cotat la 3,5 milioane de euro, atacantul traversa cel mai bun moment al carierei. Problemele cardiace l-au făcut să rateze meciurile din finalul sezonului trecut, însă Dan Petrescu a dat asigurări că Ţucudean va reveni în cel mai scurt timp pe teren. De-a lungul carierei, arădeanul a mai jucat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul.

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv, din turul 2 al Ligii Campionilor este programat miercuri, de la 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.