Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George W. Bush: "50%" şanse ca fratele său Jeb să candideze pentru Casa Albă

Fostul preşedinte George W. Bush a afirmat la sfârşitul săptămânii trecute că există 50% şanse ca fratele său Jeb să intre în cursa pentru viitoarele prezidenţiale americane, scrie AFP. 

Fostul guvernator al statului Florida, în vârstă de 61 de ani, "se află în plină luptă" cu eventualitatea de a se prezenta la Casa Albă în 2016, a recunoscut fratele său mai mare, dând asigurări într-un interviu acordat canalului CBS că "este vorba de 50-50". 

"Suntem foarte apropiaţi. În acelaşi timp însă, nu va bate la uşa mea făcându-şi probleme în legătură cu decizia pe care să o ia. Cunoaşte consecinţele (unei asemenea decizii) asupra familiei. Şi-a văzut tatăl şi fratele la preşedinţie. Pentru mine, este cap sau pajură", a menţionat George W. Bush. 

Chiar şi fiul lui Jeb Bush, George Prescott Bush, care tocmai a fost ales marţi, în Texas, în postul de 'comisar pentru terenuri', a declarat că este mai mult probabil decât improbabil ca tatăl său să se prezinte. 

George W. Bush, al 43-lea preşedinte al Statelor Unite, a afirmat că îl va susţine pe fratele său în cazul unei candidaturi şi va face tot ce îi va cere, inclusiv să rămână în umbră. 

Este de notorietate publică faptul că Jeb Bush intenţionează foarte serios să se prezinte la primarele republicane din 2016, de pe o poziţie de unificator şi mai puţin ortodoxă decât eventualii săi concurenţi conservatori. El s-a pronunţat în favoarea unei ambiţioase reforme a imigraţiei, incluzând regularizarea masivă a imigranţilor ilegali. 

În aprilie, Jeb Bush a anunţat că va face cunoscută decizia sa până la sfârşitul acestui an.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.