Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Georgian Pop revine oficial în PSD

www.fastweb.com
racolari-transfer

Deputatul Georgian Pop a revenit în PSD după ce a plecat din Pro România la sfârșitul anului trecut având în vedere că a votat pentru învestirea guvernului Orban.

Georgian Pop a revenit alături de social-democrați în luna decembrie, iar anunțul oficial va fi făcut în ședința de plen a Camerei Deputaților de luni.

Georgian Pop a fost ales deputat pe listele PSD în 2016, însă în ianuarie 2019 a trecut la PRO România.

„Din păcate, politica pumnului în masă a dus ca PSD să fie astăzi un partid din ce în ce mai urât de oameni!”, și-a motivat atunci plecarea din PSD Georgian Pop..

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi citită, luni, începând cu ora 14:00,  în Parlament, Executivul fiind acuzat de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

Citește și: Liderul UDMR, apel la calm pentru cetățenii din Ditrău: 'Nu poți merge pe vină colectivă, din cauza unui preot exaltat'

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri seara, că parlamentarii formațiunii care votează împotriva moțiunii de cenzură sau lipsesc nemotivat de la vot nu vor mai candida pe listele formațiunii la alegeri. El a mai spus că, în prezent, PSD se bazează pe 232 de voturi.

Matematic avem 232 de voturi. Am luat o decizie. În cazul în care un parlamentar PSD nu votează moțiunea sau lipseste nemotivat în ziua în care va fi votul o perioadă, respectiv până după alegerile generale, va fi suspendat din PSD va fi suspendat din PSD. Cu alte cuvinte, nu va participa pe listele Partidului Social Democrat la viitoarele alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Important de menționat este faptul că Georgian Pop face parte din cei 232 de parlamentari din coaliția anti-guvernamentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.