Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerard Pique, fundașul campioanei Spaniei: 'Ultima mea echipă va fi Barca. Nu am absolut nicio intenție să îmbrac alt tricou'

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Gerard Pique, fundașul campioanei Spaniei, în vârstă de 32 de ani, are în plan să își respecte contractul cu Barcelona și să își încheie cariera de fotbalist la finalul acordului cu gruparea blaugrana: "sunt capabil să îndur până în 2022", potrivit Mediafax.

Apărătorul, care îmbracă tricoul catalanilor de 11 sezoane, a precizat clar, într-un interviu acordat publicației Mundo Deportivo, cum va arăta viitorul lui în fotbal: "Ultima mea echipă va fi Barca (n.red. - Barcelona). Nu am absolut nicio intenție să îmbrac alt tricou.

Contractele sunt făcute pentru a fi duse la sfârșit, intenția mea e să ajung până în 2022. Nu am un glob de cristal și nu știu dacă voi fi în stare să fac asta. Dacă văd că pierd importanță sau văd că nu sunt la același nivel, nu vor fi probleme să plec mai devreme. Nu cred că se va întâmpla pentru că mă cunosc și sunt capabil să îndur până în 2022".

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

În acest sezon, Gerar Pique a evoluat în 15 meciuri, în toate competițiile. În timp ce, în cei 11 ani petrecuți pe Camp Nou a adunat 513 meciuri, a marcat 46 de goluri și a oferit 12 assist-uri. Până acum a cucerit opt titluri de campion, șase Cupe ale Spaniei, șase Supercupe și trei Ligi ale Campionilor.

Pique a fost format de Academia de fotbal a Barcelonei. În 2004 a plecat de la echipa Barcelona U19 la Manchester United, contra sumei de 5.25 milioane de euro. A evoluat doi ani pentru gruparea din Premier League, ca mai apoi să fie împrumutat, în perioada august 2006 - ianuarie 2007, la Real Zaragoza. A revenit la United, unde a mai stat până în iulie 2008, atunci când a fost cumpărat de Barcelona contra sumei de 5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.