Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania AVERTIZEAZĂ Rusia: Să nu se amestece în alegeri

Vladimir Putin

Ministrul de externe german, Sigmar Gabriel, a avertizat joi Rusia să nu se amestece în desfăşurarea viitoarelor alegeri federale din ţara sa, programate pentru 24 septembrie, în contextul acuzaţiilor legate de ingerinţele Moscovei în campania prezidenţială din SUA, transmite DPA.

'Printre politicienii germani a existat o presupunere că serviciile noastre de comunicaţii nu sunt complet libere de interesele altor state de a fi foarte bine informate', a declarat Gabriel, referindu-se la alegaţii anterioare cu privire la spionarea de către SUA a unor politiceni germani.

Citește și: A promis că va face sex cu cei care au votat NU la referendum: Din 19 milioane, a rezolvat 400, deja / VIDEO HOT

Germania se va apăra împotriva tentativelor 'de a interfera cu comunicaţiile într-un mod în care se încearcă influenţarea opiniei publice', a menţionat Sigmar Gabriel într-o conferinţă de presă la Moscova, în prezenţa omologului său rus Serghei Lavrov.

Alegerile din Germania trebuie să rămână 'neinfluenţate' de astfel de tentative, a subliniat şeful diplomaţiei de la Berlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.