Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania comandă 31 de elicoptere militare multirol pentru forţele sale navale

militaryfactory.com
elicopter airbus

Germania a comandat joi 31 de elicoptere multirol NH90 pentru echiparea fregatelor din cadrul marinei sale, un contract evaluat de armata germană - Bundeswehr - la 2,7 miliarde de euro, a anunţat Airbus, liderul consorţiului NHIndustries (NHI), citat de AFP.

Aparatul este produs de consorţiul NH Industries, care reuneşte Airbus Helicopters, Leonardo (Italia) şi Fokker (Olanda). Peste 427 de aparate NH90 de toate tipurile au fost livrate până în prezent către zece ţări, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

Această nouă comandă - după cea din octombrie privind livrarea a 10 elicoptere NH90 pentru forţele speciale franceze, oferă perspective Airbus Helicopters.

Portofoliul de comenzi a fost "în scădere cu 40% până la 50% faţă de 2019" din cauza incertitudinilor legate de epidemia de COVID-19, a declarat recent preşedintele Airbus Helicopters, Bruno Even, cotidianului francez Les Echos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.