Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania e EXCEPȚIA din întreaga lume. Ce RESTRICȚII vor să păstreze germanii în lupta cu COVID-19

angela merkel

Mai mult de jumătate dintre germani vor ca actualele restricţii impuse pentru a limita răspândirea COVID-19 să fie menţinute, potrivit unui sondaj publicat vineri, relatează dpa.

Astfel, 56% dintre germanii chestionaţi au spus că sunt sceptici în ceea ce priveşte planurile de ridicare a restricţiilor, care au prevăzut interzicerea adunărilor publice şi suspendarea activităţii a numeroase întreprinderi, deşi anumite zone publice s-au redeschis gradual în ultimele săptămâni.

Potrivit sondajului, 40% au afirmat că ar dori o continuare a relaxării măsurilor în săptămânile următoare, în timp ce 3% au spus că "nu ştiu", iar 1% nu au dat niciun răspuns.

Citește și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL

Cei care au afirmat că doresc continuarea ridicării restricţiilor s-au declarat susţinători ai Partidului Democraţilor Liberi (FDP, partid pro-business) sau formaţiunii de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD).

Sondajul a fost realizat marţi şi miercuri în rândul a 1.034 de persoane de către institutul german Deutschland Trend, condus de postul public de televiziune ARD, relatează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.