Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania impune o interdicție majoră: se tem de un mare atentat terorist la Euro2024

digisport.ro
euro 2024

Guvernul din Germania a fost avertizat că dronele reprezintă cea mai mare amenințare teroristă la viitorul Campionat European. Din acest motiv, Germania va impune o interdicție la nivel național asupra dronelor, pe fondul temerilor că acestea ar putea fi folosite în atacuri teroriste.

'Dronele devin una dintre cele mai mari probleme', a declarat Andreas Rosskopf, șeful GDP - sindicatul federal al poliției germane - pentru ziarul german BILD.

'O interdicție de zbor cuprinzătoare, la nivel național, pentru drone pe întreg teritoriul Germaniei ar trebui să fie în vigoare înainte, în timpul și la scurt timp după Campionatul European'.

Germania va găzdui în această vară primul său turneu major de la Cupa Mondială din 2006, Euro 2024 urmând să se desfășoare în 10 locații diferite între 14 iunie și 14 iulie.

Dronele au devenit un element cheie al războiului modern și au fost folosite în mod regulat în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Forțele Houthi din Yemen s-au bazat pe rachete fără pilot la bord pentru a ataca nave comerciale occidentale în Marea Roșie și în Golful Aden în ultimele două luni, în timp ce ISIS a efectuat, de asemenea, atacuri teroriste cu ajutorul dronelor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.