Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania nu va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 în 2022

formula 1

Campionatul Mondial de Formula 1 nu va reveni pe pământ german în 2022, calendarul sezonului viitor nevând inclusă o etapă la Hockenheim sau Nuerburgring, a afirmat miercuri conducătorul celei mai puternice competiţii automobilistice din lume, Stefano Domenicali, citat de DPA.

"Am senzaţia că responsabilii de acolo nu au încredere deplină în ei că pot organiza un Mare Premiu", a declarat oficialul italian pentru revista Sport Bild.

Germania este reprezentată în Formula 1 de septupla campioană mondială Mercedes, precum şi de piloţii Sebastian Vettel, cvadruplu campion al lumii, care concurează pentru Aston Martin, şi Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, aflat sub contract cu echipa Haas.

Circuitul de la Nuerburgring a găzduit anul trecut Marele Premiu de la Eifel, în cadrul unui calendar revizuit din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce ultimul Mare Premiu al Germaniei a avut loc în 2019, la Hockenheim.

Organizatorii sunt reticenţi în a se angaja în găzduirea unei curse de Formula 1 în Germania din motive financiare, însă Domenicali a respins îngrijorarea lor.

"Uitaţi-vă la Olanda. Cursa de la Zandvoort se va desfăşura cu casa închisă în următorii trei ani", a spus italianul, care s-a declarat convins că şi noua cursă de la Miami se va bucura de mult succes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.