Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania: sirian care ar fi planificat un atac terorist a fost arestat

germania, inchisoare

Poliția germană a reținut marți un bărbat sirian în vârstă de 37 de ani, acesta fiind acuzat că ar fi plănuit să organizeze un atentat terorist în Germania, au informat surse din cadrul Poliției și Parchetului, citate de Reuters.

Autoritățile susțin că bărbatul ar fi făcut schimburi de informații și materiale necesare confecționării unor bombe artizanale prin intermediul unui grup online de discuții din care fac parte persoane radicalizate.

Potrivit procurorilor, forțele speciale au efectuat percheziții în apartamentul din Berlin al suspectului. Anchetatorii susțin că bărbatul achiziționase substanțe chimice și alte materiale necesare pentru construirea unei bombe.

„Acest dispozitiv urma să fie detonat într-un moment necunoscut, într-un loc necunoscut din Germania, cu scopul de a ucide cât mai multe persoane posibil”, au spus procurorii.

Marțea trecută polițiștii germani au arestat trei persoane la Offenbach, acuzate că ar fi planificat un atac cu bombă în numele grupării teroriste Stat Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.