Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germanul Toni Kroos vrea să-şi încheie cariera la Real Madrid

digisport.ro
Toni Kroos

Mijlocaşul german Toni Kroos, în vârstă de 32 de ani, spune că vrea să-şi încheie cariera la Real Madrid, unde joacă din 2014, şi că nu mai plănuieşte să se transfere în altă parte înainte de a se retrage din sport, a declarat acesta pentru Sky Sport News, scrie AFP, relatează Agerpres.

"Mi-am spus clar că aici vreau să-mi închei cariera", a afirmat triplul câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. "La ce dată mai exact? Nu pot spune încă. Poate 2023, poate un an sau doi mai târziu, nu ştiu", a adăugat el.

Campion mondial în 2014 cu Germania, mijlocaşul şi-a stabilit trei criterii pentru a se decide cu privire la finalul carierei: ''Trebuie să am mai am încă nivelul pentru a putea juca, corpul să mă ajute şi să mai am motivaţia. Dacă totul se potriveşte, putem discuta, altfel mai am contract până în 2023".

Kroos spune că are o "relaţie incredibilă cu clubul", pe care nu vrea să-l ''pună în pericol" printr-un eventual transfer.

Italianul Carlo Ancelotti, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, nu a ezitat să-i descrie pe croatul Luka Modric, germanul Toni Kroos şi brazilianul Casemiro drept cei mai buni mijlocaşi din lume ai momentului, la finele lui decembrie.

"Modric, Kroos şi Casemiro formează cea mai bună linie de mijloc, au o mare experienţă şi sunt fotbalişti fantastici. În plus, se completează foarte bine şi când sunt împreună pe teren, nimeni nu se poate compara cu ei", a afirmat atunci Ancelotti într-un interviu pentru cotidianul AS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.