Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania flutură valorile 'statului de drept', dar are probleme grave: droguri în valoare de 400 de milioane de euro găsite într-un container

InSerbia News
germania ue

Germania precizează în programul de lucru pentru cele șase luni de mandat în calitate de președinte al Consiliului UE că susține propunerea Comisiei de a condiționa finanțarea bugetară a UE de respectarea standardelor privind statul de drept în statele membre. Numai că însuși Germania se arată neputincioasă în contracararea traficanților de droguri. Nu vorbim de cantități mici, ci de adevărate rețele la nivel internațional care operează pe teritoriul Germaniei.

Recent circa 1,8 tone de cocaină au fost descoperite ascunse într-un container cu nisip pentru pisici în portul din Hamburg, a anunţat sâmbătă un oficial al autorităţii vamale, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Descoperirea, care datează din luna martie, a fost descrisă de un purtător de cuvânt drept cea mai mare captură de droguri a vameşilor din Hamburg de anul acesta.

Containerul cu nisip pentru pisici a ajuns la Hamburg pe o navă din Peru. Vameşii au folosit raze X la percheziţie şi au găsit pachetele de cocaină în interior.

Valoarea de stradă a drogurilor a fost estimată la circa 400 de milioane de euro (472 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.