Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerul se mai domolește, ninsorile se extind

ninsoare ninsori

Frigul se mai domoleşte în zilele viitoare, dar, treptat, ninsorile se vor înmulţi. Astăzi, soarele va fi destul de darnic, însă atmosfera se anunţă rece în toate regiunile.

Ninsori slabe vor apărea pe spaţii mici în Moldova, iar după înserat şi prin Banat şi Oltenia. Vântul va prinde ceva putere în sud-vestul ţării şi pe litoral. Maximele termice vor fi curpinse între minus 8 şi 0 grade Celsius.

Cei prezenţi azi în Bucureşti vor avea parte tot de vreme rece. Soarele nu va reuşi să ridice mercurul din termometre, la amiază, decât până la minus 3 grade. În plus şi vântul se va face remarcat, iar presiunea atmosferică va fi apropiată de cea normală.

La munte urmează o zi friguroasă, cu valori termice care vor porni de la minus 18 grade în Ceahlău şi se vor opri la minus 5 grade la Stâna de Vale. Norii vor acoperi, din când în când, cerul şi numai izolat va ninge slab prin Carpaţii Orientali, iar vântul va fi activ mai ales pe creste.

Weekendul se va încheia cu temperaturi foarte scăzute. Astfel, maximele nu vor trece de 0 grade, iar minimele vor ajunge la minus 20 de grade în depresiuni. În schimb, la începutul săptămânii viitoare vremea se va încălzi semnificativ. Mâine, ninsorile vor ocupa jumătatea de sud a ţării, în timp ce luni şi marţi va ninge în majoritatea regiunilor. Treptat, însă, prin vest şi sud-est vor apărea şi lapoviţa şi chiar ploaia şi se va forma polei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.