Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Gest controversat la decernarea premiilor la Cupa Mondială: Portarul argentinian și-a pus trofeul în zona intimă

Argentina Cupa Mondială

Lionel Messi a fost ales Balonul de Aur al Campionatului Mondial din Qatar după finala senzațională cu Franța. Forul internațional a acordat și premiile pentru cel mai bun marcator, cel mai bun portar și cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Campionatul Mondial din Qatar s-a încheiat cu o finală extrem de spectaculoasă. Argentina s-a impus în fața Franței la loviturile de departajare, la capătul unui meci de infarct pentru fanii ambelor echipe. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar și 3-3 după prelungiri, ratările lui Coman și Tchuameni de la 11 metri fiind cele care au contat decisiv în stabilirea câștigătoarei.

FIFA a acordat premiile pentru realizările individuale chiar la capătul finalei, iar Lionel Messi a fost câștigat Balonul de Aur al turneului, Emiliano Martinez primind premiul "Mănușa de Aur", pentru cel mai bun portar.

Emiliano Martinez a câștigat Mănușa de Aur după a reuşit să blocheze o lovitură de la 11 metri în finală și a avut două intervenţii salvatoare şi la loviturile de departajare cu Olanda, în faza sferturilor de finală ale Cupei Mondiale. Goalkeeper-ul sud-americanilor a fost unul dintre pionii principali ai naționalei Albiceleste, iar FIFA l-a răsplătit pe măsură, oferindu-i trofeul pentru cel mai bun portar. Acesta a făcut un gest extrem de controversat după ce a primit premiul, ducând trofeul în zona intimă și uitându-se spre tribune, acolo unde probabil se aflau suporterii francezi, anunță eurosport.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.