Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest incredibil al lui Ilie Năstase pe aeroport: Fostul tenismen a tras-o de PĂR pe Brigitte - FOTO

www.click.ro
Ilie Năstase Brigitte aeroport

După ce a provocat scandalul momentului în sport, Ilie Năstase a fost din nou protagonistul unui episod șocant. De această dată, cea care a avut de suferit a fost chiar Brigitte, alături de care a plecat în Franța cu avionul. Înainte să se îmbarce, cei doi soți au avut un conflict în văzul tuturor celorlalți pasageri.

Fostul tenismen a fost atât de deranjat de neînțelegerile cu soția sa încât, la un moment dat, nici nu a mai ținut cont de locul în care se afla și a tras-o pe aceasta de păr.

Citește și: Ilie Năstase, pus LA ZID de un fost mare sportiv: 'Pata lăsată e de NEAPĂRAT'

Momentul a fost surprins de un pasager care a fost martor la întreaga scenă. Acesta a realizat o filmare pe care a făcut-o publică.

Martorul a povestit felul în care s-au comportat cei doi soți la îmbarcare și în timpul călătoriei cu avionul. Se pare că totul a pornit de la niște reproșuri făcute de Năstase lui Brigitte pe motiv că a uitat acasă niște invitații. Conform acestuia, zborul a fost liniștit, mai puțin spre final când au avut un schimb de replici dure și Brigitte a început să plângă și să folosească un limbaj vulgar la adresa soțului, potrivit Click.

Aproape de aterizare, Ilie i-a spus lui Brigitte să nu mai plângă fiindcă erau așteptați afară și nu putea fi văzută astfel, a mai povestit martorul.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.