Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest incredibil la votul pentru arestarea lui Şova: Un senator a FURAT o bilă

vot cu bile

În Senatul României se întâmplă lucruri de-a dreptul incredibile. La votul pentru încuviinţarea cererii DNA de arestare a senatorului Dan Şova, unul dintre alşii neamului a comis o faptă ruşinoasă.

Votul de joi a fost unul secret, cu bile. Senatorii au primit câte o bilă albă şi una neagră, pe care trebuia să le introducă în urne. Bilele sunt de plastic, doar că la numărătoare s-a găsit într-o urmă o bilă de hârtie. Implicit, o bilă de plastic lipseşte, fiind furată de cel care a introdus în urnă bila de hârtie.

"Votul la Şova a fost o formalitate: 95 la 30. Surpriza a fost că, deşi eu le-am dat doar bile de plastic, într-o urnă am găsit o bilă de hârtie. Semn că un senator a furat-o pe cea reală. Oare care dintre ei are probleme cu 'bilele'?", a scris senatorul Cristian Bodea, chestor al Senatului, pe Facebook.

Situaţia nu este însă una fără precedent. La moţiunile de cenzură s-a întâmplat ca în urne să fie găsite gume de mestecat şi pastile. La Camera Deputaţilor, la votul pentru încuviinţarea arestării Elenei Udrea, din noiembrie, au dispărut nu mai puţin de 22 de bile.

Vezi şi: OFICIAL - Dan Șova poate fi arestat. Rezultatul votului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.