Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest superb al suporterilor echipei de rugby Timişoara Saracens - Curăță stadionul de zăpadă pentru ca meciul cu Northampton Saints să se poată desfășura

agerpres
rugby Steaua Timisoara

Gazonul Stadionului "Dan Păltinişanu" din Timişoara a fost acoperit de zăpadă în totalitate înaintea meciului de rugby din Challenge Cup dintre Timisoara Saracens şi Northampton Saints (Marea Britanie). Mai mulţi suporteri timişoreni s-au prezentat la stadion cu ore bune înaintea meciului, pentru a curăţa zăpada.

Stratul de zăpadă aşezat pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara depăşeşte 20 de centimetri, iar administraţia judeţeană, cea care deţine arena sportivă, a luat măsuri pentru curăţarea acesteia înaintea meciului cu echipa britanică Northampton Saints.

Astfel, în baza unui contract cu Penitenciarul Timişoara, acolo au fost trimişi câţiva deţinuţi pentru a îndepărta stratul de nea.

Însă, mai mulţi suporteri ai echipei de rugby Timişoara Saracens au sosit la stadion cu ore bune înaintea partidei şi s-au apucat să ajute la curăţarea suprafeţei de joc.

Meciul dintre Timişoara Saracens şi Northampton Saints era programat pentru sâmbătă, ora 14.30, pe Stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara şi contează pentru etapa a IV-a din grupele Challenge Cup. Arbitrii urmează să decidă dacă meciul va avea loc conform programării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.