Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest uluitor al unui miliardar, prieten de-al lui Băsescu: Şi-a părăsit amanta pentru fosta soţie

cotidianul.ro
puiu popoviciu

Gest fără precedent al unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România. Şi-a părăsit amanta pentru a fi din nou alături de fosta lui soţie.

Puiu Popoviciu, prieten al lui Traian Băsescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, şi-a părăsit amanta şi s-a întors la fosta soţie. Afaceristul a decis să se întoarcă la cea care i-a fost alături timp de 30 de ani, după ce aceasta fost diagnosticată cu cancer. Anul trecut, înaintea sărbătorilor de iarnă, Doina Dincă, a făcut un anunţ şocant. Aceasta şi-a anunțat prietenii de pe Facebook că suferă de cancer, pozându-se imediat după operație, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi: Emilian Eva, procurorul care l-a băgat pe Dan Voiculescu la puşcărie, face o mișcare interesantă

În 2014, Doina și soțul ei, Puiu Popoviciu, au divorțat, după ce în presă s-a vehiculat că milionarul ar avea o legătură extraconjugală și ar fi făcut inclusiv un copil cu amanta, femeie pe care Doina Dincă a catalogat-o "vânzătoare ajunsă patroană". Au apărut inclusiv poze cu milionar și mai tânăra lui amantă, pesemne că cei doi își asumase public această relație. Astfel, cea mai bogată femeie din România, cum a fost clasificată într-o vreme Doina Dincă, s-a văzut și părăsită și cu probleme medicale foarte grave. Descumpănită, și-a sters toate pozele cu soțul ei de pe internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.