Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul de 85 de milioane de dolari făcut de Avicii înainte de a se sinucide: A dat toți banii săracilor

avicii

O parte din presă a speculat că DJ Avicii s-ar fi sinucis și asteapentru că nici până acum nu s-a precizat public care a fost cauza morții artistului și nici cum s-a întâmplat totul. Totuși familia a transmis neoficial că artistul s-ar fi stins din cauza unei pancreatite acute. Se știe că tânărul de doar 28 de ani avea și probleme legate de consumul de alcool, scrie BUGETUL.RO.

DJ Avicii era însă un om bun, dar nu a dorit să facă publice actele sale de caritate. Potrivit express.co.uk, elar fi donat toţi banii câştigaţi în urma turneului său din SUA din 2012 organizaţiei americane Fooding America. Artistul ar fi încasat atunci aproximativ 85 de milioane de dolari.

Citește și: Fuziune colosală! Apare cel mai puternic lanț de supermarketuri de pe această piață

Un an mai târziu, DJ Avicii a donat un milion de euro organizaţiei suedeze Radiohjälpen, iar după moartea sa, secretarul general al organizaţiei, Anna Hedenmo, a mulţumit public, printr-un anunţ pe Twitter, pentru sprijinul primit.

Avicii, al cărui nume era Tim Bergling, a fost găsit mort vinerea trecută în Muscat din Oman. Înainte de a fi publicată oficial cauza morţii, părinţii lui au povestit că Tim nu a fost făcut pentru “maşinăriile” la care ajunsese.

Citește și: Surprinzător! Ce meserie are soțul știristei Andreea Marinescu și ce preocupări neașteptate are acesta

“Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care purta răspunsuri la mari întrebări existenţiale. Un perfectionist supraperformant care a călătorit şi a muncit din greu într-un ritm care l-a condus la un stres extrem”, scrie familia în scrisoarea sfâşietoare după dispariţia Dj-ul, potrivit Mediafax.

“Când a oprit turneul, a vrut să găsească un echilibru în viaţă, pentru a se simţi bine şi a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzica”. “S-a luptat cu adevărat cu gândurile despre semnificaţie, viaţă, fericire. Acum nu mai putea continua. El voia pacea.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis „hrănește leii”! Un fost ministru de Finanțe, „prânzul” procurorilor DNA

“Tim nu a fost făcut pentru maşinăria la care a ajuns, era un tip sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor”, se arată în declaraţie.

“Tim, vei fi iubit şi ne vei lipsi. Te vom purta mereu în amintirea noastră pentru ceea ce ai fost şi ai făcut pentru muzică”. “Te iubim, familia”.

Citește și: Adevărul crunt spus de Codin Maticiuc: „Românul are mașina mai scumpă decât…”

Scrisoarea vine în completarea controverselor care au apărut în spaţiul public şi pe reţelele sociale legate de problemele de sănătate şi stilul de viaţă al vedetei muzicii electronice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.