Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul incredibil făcut de un taximetrist: a mers la poliţie după ce a găsit o borsetă cu 12.700 de euro în mașina sa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Un bărbat care a pierdut o borsetă cu 12.700 de euro şi 7.500 de lei a recuperat-o joi, după ce un taximetrist din Slatina a găsit-o pe bancheta din spate a maşinii pe care o folosea la serviciu şi a anunţat imediat poliţiştii, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Proprietarul borsetei găsite de taximetrist este un bărbat în vârstă de 97 de ani, din comuna Şopîrliţa, care îşi uitase bunurile în taxi, în municipiul Slatina, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 20 octombrie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Slatina au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, pe bancheta din spate a autoturismului pe care îl foloseşte în regim de taxi, a găsit o borsetă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat, în vârstă de 97 de ani, din comuna Şopârliţa, căruia i-au restituit bunul ce conţinea 12.700 de euro, 7.500 de lei şi documente personale. Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul şi l-a predat autorităţilor, transmiţându-i acestuia mulţumiri", a precizat sursa citată.

Reprezentanţii IPJ Olt menţionează bunurile găsite sau care din eroare ajung în posesia altei persoane trebuie predate autorităţilor sau celui care le-a pierdut în termen de 10 zile, iar însuşirea acestora constituie infracţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.