Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul lui Bouchard - A ajutat o fană care voia să vândă câteva obiecte cu autograf pentru a-şi cumpăra aparat auditiv

Bouchard

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard a ajutat o fană care voia să vândă obiecte cu autograful sportivei pentru a-şi cumpăra aparat auditiv, potrivit news.ro.

“Am câştigat acest pachet premiu Genie Bouchard de la diet coke Canada, în urmă cu mulţi ani. Este foarte rar, s-au dat doar trei. Îl vând pentru a strânge bani pentru un aparat auditiv nou”, a notat pe Twitter fana respectivă, Morgan Jamie, la sfârşitul săptămânii trecute.

Luni, Bouchard a reacţionat: “Îţi voi obţine eu aparatul auditiv. Te rog, nu vinde obiectele! Trimite-mi un mesaj direct!”.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

Sportiva a mai postat apoi un mesaj, după reacţia unei firme producătoare de aparate auditive: “Reacţie în lanţ de gesturi frumoase. Vă mulţumesc pentru că vă implicaţi. Sper să va fi în regulă. Totuşi, voi trimite şi eu ceva”.

ProSound Hearing Services i-a transmis fanei următorul mesaj: “Bună. Proprietarul firmei ne-a instruit să îţi dăm gratuit cel mai calitativ aparat auditiv, Nu vinde această amintire minunată. Contactează-ne. Abia aşteptăm să te ajutăm”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.