Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul nebunesc făcut de șofer român, grav rănit, după ce și-a făcut BMW-ul pe o autostradă din Germania

Tag24.de

Un român a provocat un accident grav pe autostrada A17, în Germania. După ce a facut praf un bolid de lux și în ciuda rănilor grave, șoferul de 29 de ani a fugit de la locul accidentului și a ajuns, pe jos, până în Cehia.

 

Accidentul, în care șoferul a fugit de la locul accidentului, a avut loc pe autostrada A17 în weekend. Duminică, în jurul orei 1.30, șoferul unui BMW X5 se deplasa pe A17. La scurt timp după ieșirea din Bad Gottleuba, românul a părăsit banda de mers și a lovit un terasament. Cauza accidentului este necunoscută, potrivit poliției germane, citată de saechsische.de.

Deși a suferit răni grave, bărbatul a părăsit locul accidentului. El a fost prins ulterior de poliția cehă.

Românul se deplasa cu BMW-ul pe A17, în direcția Praga, când, la scurt timp după ieșirea din Bad Gottleuba, a ieșit de pe șosea spre dreapta din motive necunoscute și a intrat în terasament. Apoi a abandonat BMW-ul pe marginea autostrăziiși a fugit peste granița cu Republica Cehă. Bărbatul grav rănit a fost preluat de poliția de acolo și predat autorităților germane. El a fost transportat la spital. Pagubele materiale se ridică la aproximativ 12.000 de euro. Poliția investighează cauza accidentului.

Tânărul de 29 de ani a fost grav rănit. Cel mai curios lucru din toată povestea: în ciuda rănilor, victima a lăsat mașina pe acostament și a trecut granița în Cehia pe jos. La scurt timp după aceea, poliția cehă l-a oprit pe bărbatul grav rănit și l-a predat ofițerilor germani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.