Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul PSD care aruncă în aer negocierile pentru alegeri / SURSE

Radu Pop
pixabay.com
diverse, bomba

Demiterea unui șef de instituție, în plin proces de negociere pentru comasarea alegerilor și eventuale candidaturi comune între PSD și PNL, au aruncat pur și simplu în aer toate discuțiile.

Peneliștii susțin că șeful Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a fost 'executat' de pesediști și că gestul reprezintă un adevărat afront adus liberalilor tocmai când negociază o alianță pentru alegeri.

„Au aruncat acum totul în aer, așa nu ajută cu nimic, doar încurcă si blochează orice discuție, noi le-am atras atenția să ne lase oamenii în pace dar e jocul lui Paul și bătăliile interne din PSD, iar demiterea a făcut-o Barbu care nu merge la toaletă fără să vorbească mai întâi cu Paul. Păi ce încredere să mai am în unii care te cer în logodnă și pe urmă îți dau cu masa în cap?”, ne-a zis sub rezerva anonimatului un lider central PNL.

UPDATE ora 20.12:

„Am semnat ordinul de demitere al directorului general al APIA, Ionuţ Lupu, în această seară, din cauza întârzierii plăţilor către fermieri şi a blocajului din sistem. Am avut şedinţă în această seară despre plata subvenţiilor şi deblocarea noilor scheme pentru fermieri, dar acesta nici măcar nu a venit în instituţie. Le-am dat termen celor de la APIA ca în două săptămâni să plătim Ajutoarele Naţionale Tranzitorii şi ecoschema PD-04 privind înverzirea", a declarat marți seară, pentru Agerpres, ministrul Florin Barbu.

Conducerea APIA va fi preluată de Cornel Turcescu, cel care a condus agenţia înainte de venirea lui Ionuţ Lupu, însă posturile de conducere ale agenţiilor de plăţi din subordinea MADR vor fi scoase la concurs în cel mai scurt timp, a mai spus Florin Barbu.

Citește mai multe: PSD și PNL ar urma să facă o alianță electorală. Au deja și un nume

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.