Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul său i-a lăsat MASCĂ pe oamenii legii: un bărbat s-a SINUCIS după ce a supraviețuit unui accident

Un prahovean de 50 de ani, care a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, a fost găsit mort sub un pod CFR din apropiere, primele indicii fiind că s-a sinucis. Polițiștii au deschis un doar penal și fac cercetări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Prahova, alerta a fost dată marți noaptea, după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că atunci când au ajuns la locul accidentului oamenii legii nu au găsit nicio persoană, iar mașina era căzută în râpă aproximativ 20 de metri.

Citește și: Daniel Funeriu, IEȘIRE NERVOASĂ la adresa lui Tudor Gheorghe: Mizerabile rapsod! Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!

 

Imediat, polițiștii și pompierii au început să caute șoferul.

Individul, un bărbat de 50 de ani, din Măgureni, a fost găsit mort, sub un pod CFR care traversează râul Prahova, iar primele cercetări indică faptul că s-ar fi sinucis.

Reprezentanții ISU Prahova au transmis, la rândul lor, că șoferul a fost găsit mort, după două ore de căutări și la o distanță de aproximativ 4 km de locul în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.