Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ggi Becali dă lovitura: îl va aduce pe Yevhen Khacheridi, un internaţional ucrainean cu peste 50 de selecţii în prima reprezentativă

Gigi Becali

Gigi Becali dă lovitura! Patronul de la FCSB aduce un fundaş central cu carte de vizită pentru a scăpa de problemele din defensivă. Este vorba de Yevhen Khacheridi, un internaţional ucrainean cu peste 50 de selecţii în prima reprezentativă, care vine din postura de jucător liber, anunță digisport.ro.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul i-a fost propus de un impresar şi a decis să-l aducă la sfatul lui Mircea Lucescu.

"Eu l-am sunat pe Mircea Lucescu să-l întreb de jucător. Să nu creadă lumea că este acum scouter pentru FCSB! El mi-a zis: "Măi Gigi ai nevoie de o informaţie, te ajut cu orice ştiu eu. Poţi să mă suni ca pe un prieten oricând". Pentru mine a fost o onoare - Mircea Lucescu, cel mai mare om în viaţă din fotbalul românesc , dacă nu din toate timpurile",a declarat Gigi Becali la Fotbal Club.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Mircea Lucescu a confirmat discuția avută cu Gigi Becali.

Gigi Becali și IL Luce au vorbit înaintea partidei pe care FCSB o va disputa în turul 3 preliminar al Europa League cu Mlada Boleslav.

Informația a fost confirmată chiar de Mircea Lucescu, care a dezvăluit că Becali l-a rugat să fie prezent la partida de la Giurgiu pentru a-i motiva pe jucătorii FCSB-ului.

"Nu mi-a oferit echipa, ci doar m-a rugat să vin să văd partida, pentru că prezența mea i-ar mobiliza pe jucători", a spus Mircea Lucescu pentru Gazetă.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

În vârstă de 31 de ani, Yevhen Khacheridi jucat ultima oară oară sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, cu care a cucerit titlul de campioană şi Cupa Greciei. Khaceridi fusese adus de la Dinamo Kiev unde evoluase timp de 10 sezoane, fiind adversar cu Mircea Lucescu pe vremea când acesta antrena pe Şahtior Doneţk

La PAOK ucraineanul a venit liber de contract şi a primit un salariu de 1,5 milioane de euro.Khaceridi nu s-a impus însă la gruparea elenă, unde a jucat doar 3 partide sezonul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.