Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă demisionează din calitatea de lector, după ce universitatea la care preda i-a oferit un titlu lui Adrian Năstase

Inquam Photos - Octav Ganea
Gheorghe Falcă

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a demisionat din calitatea de lector la Universitatea „Aurel Vlaicu”, după ce instituția i-a oferit titlul de „Doctor Honoris Causa” fostului premier Adrian Năstase. „Să expui universitatea la o astfel de decizie mi se pare o decizie incorectă”, spune Falcă.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PNL), a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că și-a dat demisia din calitatea de lector asociat pe care o avea la Universitatea „Aurel Vlaicu” din oraș. Gheorghe Falcă a spus că a luat această decizie în semn de protest față de faptul că instituția i-a oferit, săptămâna trecută, titlul de „Doctor Honoris Causa” fostului premier Adrian Năstase.

Liviu Pleșoianu, reacție furtunoasă după decizia ICCJ în cazul lui Dragnea: 'Absolut aberantă'

„Eram lector asociat în cadrul universității, le predam studenților de anul trecut din toamnă. Noi, în Arad, administrația locală și județeană, avem un parteneriat cu cele două universități din oraș. Respect în continuare universitatea, dar gestul de a oferi un astfel de titlu lui Adrian Năstase este dincolo de acceptabilitatea mea. Toți oamenii au dreptul să facă politică, dar să expui universitatea la o astfel de decizie mi se pare o decizie incorectă. Eu îmi dau seama că presiunea a venit din partea domnului senator Fifor (n.r. PSD), care a confundat Craiova cu Aradul. Demisia mea este o formă de protest", a afirmat Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului preda științe ale comunicării în cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Aurel Vlaicu”.

Gheorghe Falcă este președintele PNL Arad și vicepreședinte PNL la nivel național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.