Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă faultează PSD: Fac o campanie care complică rotativa

Facebook
Gheorghe Falcă

Vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă a declarat la RFI că în ceea ce privește rocada guvernamentală ar fi bine să se respecte protocolul. Va fi aplicat în patru zile, nu trebuie să existe deranj în interiorul partidelor, a adăugat Falcă.

Comentariile liderului liberal au apărut în condițiile în care liderii PNL, PSD și UDMR poartă negocieri pentru împărțirea ministerelor în viitorul Guvern Ciolacu.

„Cel mai bine ar fi să respectăm protocolul. Cred că lucrul acesta va rezolva relația dintre cele trei partide, un protocol scris trebuie să fie un protocol implementat. Am văzut de câteva luni de zile că există o campanie, o campanie făcută de PSD care spune că miniștrii buni de la Transporturi și de la Ministerul Fondurilor Europene să rămână și lucrul acesta complică punerea în practică a protocolului. Eu cred că în acest moment, protocolul trebuie aplicat, aplicarea lui se va realiza în patru zile, astfel încât rocada se va realiza fără mare disconfort”, a declarat Falcă.

Liberalul a spus că în PNL nu s-a discutat despre preluarea Ministerului Mediului de la UDMR,

„Noi oficial nu am discutat niciodată în interiorul PNL, ședința este programată abia săptămâna viitoare, când vom discuta modul în care se va realiza rocada la nivel guvernamental și de aceea, noi rămânem în statutul pe care-l avem semnat în protocolul dintre cele trei partide și cred că aceasta trebuie să fie opțiunea tuturor (...). Nu trebuie să existe deranj în interiorul partidelor”, a precizat liberalul. Rotativa guvernamentală se va realiza prin înlocuirea în fruntea Guvernului a lui Nicolae Ciucă de la PNL cu președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.