Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur a rămas stupefiat de bogăția în care se lăfăia Iulian Dumitrescu: E un subiect greu!

Facebook
Gheorghe Flutur

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Gheorghe Flutur a afirmat în legătură cu preşedintele Consiliul Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru luare de mită şi fals în declaraţii, că acesta s-a suspendat din toate funcţiile din PNL şi a precizat că Justiţia trebuie să rămână independentă şi să clarifice lucrurile.

Gheorghe Flutur a fost întrebat sâmbătă, la Antena 3 CNN, dacă poate să îşi explice cum a ajuns Iulian Dumitrescu să aibă un asemenea nivel de trai.
„Este un subiect greu pentru mine, pentru noi ca liberali. Sigur că noi am fost colegi liberali, prim-vicepreşedinte şi dumnealui şi eu. Eu am încredere în Justiţie. Nu am fost la Bucureşti săptămâna aceasta, luni, când am văzut că s-a întâmplat evenimentul, nici nu sunt foarte la curent, dar nu ne simţim confortabili deloc. Fiecare pentru ce face, dar întâi planează prezumţia de nevinovăţie răspunde. Înţeleg că s-a suspendat din toate funcţiile din PNL. Justiţia rămâne să fie independentă să îşi facă treaba, să clarifice lucrurile. Nu îl cunosc foarte bine pe domnul Dumitrescu, eu m-am retras mai mult spre Suceava. Ne-am întâlnit la şedinţele noastre. Înţeleg că e un om de afaceri înainte de a intra în politică. Avem încredere în Justiţie că îşi face datoria şi că dumnealui va explica în perioada următoare tot ceea ce trebuie de explicat”, a declarat Flutur.
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii, a anunţat, joi seară, pe Facebook, că demisionează din toate funcţiile deţinute în partid, „deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”. Dumitrescu  ar fi primit peste 16 milioane de lei de la un om de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.