Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur afirmă că mai mulţi primari PSD vor candida pe listele PNL

flutur

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi primari PSD vor candida la alegerile din 27 septembrie din partea PNL, dar discuţiile nu au fost încă finalizate pentru a putea fi avansată o cifră în acest sens, potrivit Agerpres.

''N-am finalizat încă toate discuţiile pe această temă. (...) Sunt primari care la Ordonanţa 55, în 2014, au plecat de la PNL, care este foarte posibil să se întoarcă şi să candideze de la PNL. Nu am astăzi cifra exactă. O să vă comunic zilele viitoare'', a spus Flutur.

Gheorghe Flutur şi-a lansat, luni, candidatura pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, la conferinţa de presă organizată în aer liber cu acest prilej participând şi candidaţii PNL la funcţia de primar pentru municipiile din judeţ.

"Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru judeţul Suceava, sub sigla 'Şi mai mult şi mai bine pentru suceveni'. Sunt convins că sucevenii vor gira pentru echipa PNL", a spus Flutur.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

El a menţionat că un domeniu important pentru viitorul său mandat îl reprezintă domeniul sănătăţii, care este ''un test'', şi face eforturi ca să rezolve problemele, învăţând din ceea ce nu a funcţionat în această perioadă.

"În sănătate trebuie să învăţăm din ceea ce nu a funcţionat, dar voi continua investiţiile, vom atrage personal medical şi îmbunătăţim actul medical (...) Trebuie să învăţăm din ceea ce nu a funcţionat, dar voi continua investiţiile şi în mandatul următor, cu realizarea Spitalului de copii, al Spitalului de boli infecţioase, amenajarea şi extinderea spaţiilor pentru oncologie, finalizarea extinderii blocului operator, bloc de locuinţe pentru medici, dar şi atragerea de personal medical şi îmbunătăţirea actului medical în SJU Suceava", a spus Flutur.

Totodată, liderul PNL Suceava a precizat că pentru cele două funcţii de vicepreşedinte al CJ îi va propune pe consilierii personali Neculai Barbă şi Cristinel Creţu.

''Nopţile vor fi mai scurte pentru noi. Vom avea enorm de multă treabă. Vreau să venim în întâmpinarea banilor europeni care bat la uşa României şi trebuie cheltuiţi inteligent pentru dezvoltare", a mai declarat Flutur.

Potrivit acestuia, PNL a strâns 30.000 de semnături de susţinere a candidaturilor pentru CJ Suceava, vârsta medie a celor de pe lista PNL fiind de 45 de ani, fiind reprezentante toate zonele judeţului şi toate categoriile profesionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.