Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur: Inițiativa schimbării lui Florin Cîțu a pornit de la filialele din sud. Starea de spirit era destul de aprinsă (video)

Inquam Photos - George Călin
Inquam Gheorghe Flutur Nicolae Ciucă Flutur Ciucă

Preşedintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat duminică, la Antena 3, că inițiativa schimbării lui Florin Cîțu din fruntea PNL a pornit de la filialele din sud și că „starea de spirit era destul de aprinsă”.

„Eu sunt convins că PNL are capacitatea să închidă foarte repede acest subiect”, a spus liberalul. Întrebat despre scrisoarea liderilor de organizații din țară care cereau demisia lui Cîțu, Flutur a declarat că nu a existat o scrisoare, ci o decizie a 42 de birouri permanente județene care cereau convocarea unui congres ca să fie făcută schimbarea la vârf.

„Starea de spirit din ultima vreme era destul de aprinsă și erau niște nemulțumiri, dar nu a fost o scrisoare sau să îi ghideze cineva. Oamenii au ajuns la concluzia că trebuie să găsim o soluție pentru că în coaliție avem de luat niște decizii în perioada următoare foarte rapid și până la urmă am ajuns la acest deznodământ, care cred eu că este în regulă. Se simțeam că e nevoie de o schimbare și această schimbare a venit”, a adăugat liberalul.

La întrebarea cui a aparținut inițiativa, Flutur a declarat că nu știe exact, dar primele filiale au fost cele din sudul României: „Era o atmosferă care spre așa ceva mergea și atunci faptul că s-a întâmplat foarte repede mie mi-a dat de gândit că oamenii și partidul au o reacție foarte hotărâtă. O să vedeți că săptămâna asta se clarifică lucrurile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.