Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu președinta PSD a CJ Botoșani, Doina Federovici: 'Am discutat despre colaborarea dintre județele noastre pe mai multe domenii'

Antena 3
Gheorghe Flutur

Miercuri, 19 ianuarie 2022, președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost extrem de activ și de bun. Activ pentru că a avut două întîlniri de lucru și bun pentru că s-a coborît într-atît de mult încît a stat de vorbă cu o pesedistă. Gheorghe Flutur a fost la Botoșani, unde a discutat cu președintele Consiliului Județean de-acolo, Doina Federovici, potrivit jupanu.ro.

Conform domnului Flutur, ”am discutat despre colaborarea dintre județele noastre pe mai multe domenii. Astfel, în prima ședință de Consiliu Județean vom introduce pe ordinea de zi un parteneriat pentru realizarea drumului de mare viteză Suceava-Botoșani cu legătură și la A 7, proiect inclus și în Programul de Guvernare, și în Planul Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030”. Aplauze! În aceeași zi, conform aceluiași domn Flutur, ”la Consiliul Județean Suceava a avut loc o prezentare și o analiză a documentației Rută Ocolitoare a orașului Gura Humorului, proiect care este asumat a fi implementat de Consiliul Județean Suceava în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)”.

Aplauze! Deci, viitorul sună bine. Numai cu prezentul stăm prost.

Prin cele două mișcări larg mediatizate, Gheorghe Flutur a încercat și, parțial, a reușit să îngroape adevăratul subiect al zilei. Unul extrem de dureros. Pierderea a 600 de locuri de muncă. HS Timber Group tocmai anunțase că închide fabrica de la Siret și reduce producția la fabrica de la Rădăuți. Despre această pierdere domnul Flutur s-a ferit să spună ceva și nici nu și-a făcut un tricou pe care să scrie că este alături de disponibilizați, pentru că nu dădea bine pentru domnia sa și pentru că, nu-i așa?, era tare prins cu construirea viitorului luminos al județului și cu ”lăcuirea” acestuia, pentru a străluci cît mai tare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.