Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur vrea să prevină un eventual incendiu la Suceava: anunță investiţii la instalaţiile electrice ale Secţiei ATI-COVID de la SJU

Digi24
Gheorghe Flutur

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava va primi peste 600.000 de lei în vederea îmbunătăţirii condiţiilor din secţia medicală pentru tratarea pacienţilor cu cazuri moderate şi severe de COVID-19, a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Gheorghe Flutur, informează Agerpres.

Potrivit lui Flutur, în urma solicitărilor venite de la SJU Suceava, în prima şedinţă a deliberativului judeţean se va aproba un proiect de hotărâre prin care să se aloce suma de 620.000 de lei.

Preşedintele CJ Suceava a spus că suma de bani are ca destinaţie dotări în vederea îmbunătăţirii condiţiilor şi a securităţii de funcţionare a Secţiei medicale pentru tratarea pacienţilor cu cazuri moderate şi severe de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Flutur a precizat că este vorba despre fosta Secţie ORL de la etajul 7 unde funcţionează în prezent secţia ATI-COVID.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

"Solicitările, formulate în baza unor analize făcute de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" - Suceava şi Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava, se referă la proiectarea şi execuţie instalaţii electrice, cu o valoare estimată de 450.000 lei şi la achiziţia a 20 de rampe orizontale de perete tip ATI, cu o valoare totală estimată de 170.000 lei", a spus Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.