Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi este încântat de calificarea în play-off: 'Devenim periculoşi'

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat încântat, duminică, de calificarea în play-off-ul Ligii I, el menţionând că obiectivele sunt acum locul trei în campionat şi câştigarea Cupei României, informează News.ro.

Citește și: FC Viitorul, ultima calificată în play-off-ul Ligii I, după ce a învins FC Botoşani cu 1-0 şi Poli Iaşi a pierdut meciul cu Hermannstadt

“Fericire mare, a fost o presiune enormă, pentru că nu marcam. În ultimele două meciuri am jucat la rezultat şi în această seară s-a văzut că Viitorul merita să intre în play-off. A făcut un meci extraordinar. În acest an în care am suferit mai mult ca niciodată să intrăm în play-off suntem şi în semifinale în Cupă. Devenim periculoşi, în sensul că vrem să atacăm locul trei şi în Cupă eu zic că e greu să ne bată cineva în două meciuri. Avem încredere, avem curaj, avem convingere că suntem buni. Lucrurile mari o să le facem de-acum încolo", a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul s-a calificat în play-off-ul Ligii I, învingând, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Ca urmare a acestui rezultat şi al eşecului înregistrat de Politehnica Iaşi în partida cu Hermannstadt, scor 0-2, s-au definitivat listele echipelor care vor juca în play-off şi în play-out.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.