Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi își dorește prima victorie din deplasare: Cred că va fi un meci frumos din punctul meu de vedere

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa sa să obţină o primă victorie în deplasare în acest sezon, cu FC Voluntari, în partida de duminică, conform agerpres.

"Cred că va fi un meci frumos din punctul meu de vedere. Sunt două echipe care au arătat în acest început de campionat că sunt în formă. Ne dorim această victorie, sperăm ca din punct de vedere tactic să câştigăm această partidă. Ei au schimbat sistemul după câteva etape şi le merge foarte bine, la fel şi noi am schimbat, cred că va fi un meci interesant. Îl felicit pe Ciobotariu pentru că a reuşit să facă o echipă competitivă destul de repede la Voluntari. Să sperăm că vom obţine şi prima victorie în deplasare, ca joc am stat foarte bine deplasare până acum, dar sper ca de această dată atacanţii noştri să fie şi în deplasare aşa cum sunt acasă", a declarat Hagi.

Tehnicianul a afirmat că a avut unele probleme medicale în cadrul lotului său, dar că poate alinia o formaţie competitivă: "Am avut ceva probleme cu lotul în această săptămână, vom vedea astăzi şi mâine care este situaţia. Dar cred că avem alţii băieţi cu care putem alinia o formaţie foarte bună".

Partida FC Voluntari - Farul Constanţa, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.