Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Va fi dezamăgirea turneului': Gheorghe Hagi prevede o surpriză de proporții la EURO 2024

gsp.ro
hagi

Gheorghe Hagi prevede o surpriză de proporții la EURO 2024. El e de părere că naționala Angliei, una dintre favoritele turneului, va fi o mare dezamăgire, informează gsp.ro.

Mai e o lună până la startul EURO 2024, turneu care va avea deschiderea pe 14 iunie și se va disputa în Germania. Franța și Anglia sunt marile favorite din acest an, însă Gică Hagi crede că doar una dintre ele are șanse la trofeu. Pe cealaltă o vede clacând.

Hagi: „Anglia, dezamăgire la EURO 2024. Franța e favorită”

„Mi-e teamă să nu fie Anglia dezamăgirea turneului. Anglia joacă bine în grupe, dar apoi se stinge. Întotdeauna a avut jucători buni. Acum are un proiect, de asta are mulţi tineri buni, au o generaţie fabuloasă, dar asta nu îţi garantează succesul.

Ca experienţă, ca lot, ca tot ce vrei, Franţa e favorită! Poate să facă două echipe. Francezii investesc în tineri, au format jucători. Sunt cei mai compleţi ca atleţi, sunt foarte buni. Au nativ forţă. Cu siguranţă pregătesc şi tehnic, tactic, dar au forţă şi au academii foarte bune.

Totul pleacă de acolo. Au mentalitate de campioni, sunt puternici. Au capacitate de a juca un fotbal complet. Sunt şi inteligenţi”, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.

Loturi de 26 de jucători la EURO 2024

UEFA a decis să mărească limita maximă a numărului de jucători din loturile pentru EURO 2024 de la 23 la 26, întocmai cum solicitau majoritatea selecționerilor. Loturile trebuie anunțate până pe 7 iunie.

UEFA a îndeplinit voința selecționerilor. Precum la precedentele două mari turnee finale, Campionatul European din 2021 și Mondialul din 2022, la EURO 2024 echipele naționale vor avea loturi formate din până la 26 de jucători.

Mai mulți selecționeri ceruseră public ca UEFA să permită 26 de jucători și la acest turneu final. De exemplu, Gareth Southgate, omul cu misiunea de a ghida Anglia spre titlul european, a spus că „suntem nevoiți să ne confruntăm cu mai multe accidentări în zilele noastre. Mi se pare inevitabil, trebuie să revenim la loturile de 26 de fotbaliști”.

Inclusiv Edward Iordănescu, selecționerul României, dorea un lot mai numeros, de 25 sau 26 de jucători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.